Krachtman

Mannen hebben mannen nodig om hun eigen sores op te ruimen. Dat is wat ik zie bij Krachtman. Retraites voor mannen die ik samen met Michiel Hiemstra organiseer. Weekenden voor mannen die voluit willen leven. Maar veel mannen hebben niet geleerd hoe dat werkt en hoe ze om moeten gaan met wat ze van binnen voelen. Dat is maar vaag gepraat en daar is de kous mee af.

De bekende uitspraak “boys don’t cry” doet veel jongens en mannen helemaal niet goed. Ze lopen vast en hebben het idee dat ze geen kant meer op kunnen. 

Dit is wat Michiel Hiemstra en ik zelf hebben ervaren als mens, maar ook terugzien in ons werk als psychodynamisch therapeut. Daarom zijn we in 2019 Krachtman gestart. Retraites voor mannen waar juist die speciale mannenenergie ruimte maakt voor het ervaren van emoties. Het onderzoeken van patronen die niet meer voor je werken. Op ontdekkingstocht naar je verlangens en werkelijke behoeften. Bij deze manier van met elkaar “werken” worden mannen gesteund en kunnen ze elkaar steunen. That’s where the magic happens. 

Wij geloven dat dit heel hard nodig voor de mannen van nu. Voor hun partners, zodat relaties weer kunnen opbloeien. Voor de kinderen en jongens, omdat ze voorbeelden nodig hebben. Voor de vrienden en vriendinnen zodat er echte connectie is.

Daar is moed voor nodig! Daarom kiezen wij ervoor kiezen deze mannen hierin te begeleiden. Dat doen we met hart en ziel! 

Wil je meer weten of je opgeven? Dat kan via  www.krachtman.nl