Over Stouthart

Stouthart is de naam die ik mijn hele leven al bij me draag en heb gekregen via mijn vader. Een naam waarin twee elementen zitten die ik mooi vind en samen komen in mijn werk. Stout staat voor moedig en buiten de lijntjes durven kleuren. Hart staat voor aandacht, liefde en intuïtie. Toen ik mijn “draken” te bevechten had, was het dit stoute hart dat mij hoop en vertrouwen gaf in de toekomst.

Iedereen heeft zijn of haar eigen draken te bevechten en juist dan is het fijn als je iemand hebt om mee te sparren. Iemand die je verschillende mogelijkheden kan laten zien en juist dat in jou naar boven weet te halen waar je verder mee komt. Of gewoon even naast je komt zitten op die plek waar je in je leven bent beland.

Dat is wat ik doe. Met belangstelling naast je staan.
Met je durven dromen en geloven in de magische momenten die het leven je te bieden heeft.

De afgelopen 15 jaar heb ik in mijn werk als sociaal pedagogisch hulpverlener, therapeut en trainer veel mensen ontmoet en begeleid in het hervinden van richting in hun leven of werk.

In 2011 heb ik mijn opleiding tot psychodynamisch therapeut afgerond aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel. In 2018 heb ik aan dit zelfde instituut de Systemische jaar opleiding gevold.

Vanaf 2013 geef ik ook zelf les op de Academie voor Psychodynamica voor de opleidingen tot psychodynamisch therapeut en kindercoach.

Naast het werk voor Stouthart hou ik van mijn vriend Bas, de stad Rotterdam, snowboarden en duiken in tropisch water.